+36 30 998-1921

(17 óra után)

furedi.lakszov@gmail.com

(E-mail címünk éjjel-nappal)

Új vélemény

 
 
 
 
 
 
A bejegyzések tartalma nem feltétlenül a cserto18-20.hu oldal üzemeltetőinek véleményét tükrözi, látogatóink írásaiért semmiféle felelősséget nem vállalunk.
A bejegyzések moderálás nélkül jelennek meg, a trágár, személyeskedő, mások személyiségi jogát sérthető bejegyzések utólag törlésre kerülnek.
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
E-mail cím nem jelenik meg, nem tesszük közzé.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések - vélemények változatlanul hagyása melletti szerkesztésére, az egységes megjelenés érdekében.
Összesen 7 bejegyzés.
Rózsa Csilla Rózsa Csilla írta, 2017. 05. 18
Tisztelt Vezetőség!
A legutóbbi közgyűlésen azon kérésemnek adtam hangot, hogy a 20. sz. oldali bejárati résznél lévő lépcső csorbult fokai balesetveszélyesek, ezért javításuk szükséges lenne.
Akkor arról kaptam tájékoztatást, hogy nincs olyan kivitelező, aki megfelelő munka keretén belül elvállalná a felújítási munkát.
Ajánlok egy vállalkozót Önöknek, akinek a munkájával cégem elégedett. Kovács István 30/913 15 83
Remélem hamarosan a felújított lépcsőt tudjuk majd használni !
Üdvözlettel: Rózsa Csilla
Andi Andi írta, 2016. 02. 19
Kedves Mindenki!
Sajnos ezen a nyáron megtapasztaltuk, hogy milyen a kialvatlanság. Minden hajnalban 4 és 6 óra között (HÉTVÉGÉN IS) egy kedves lakótelepi lakos a Csertő utca környékén kiabál, hogy a közelében lévő lakos kapcsolja ki a légkondit, nem igazán kedves szavakkal illeti, sokszor durván sértegeti, mint például elmebeteg, hülye...stb. Sajnos nem tudok ellene tenni semmit, nem tudom melyik házból jön a hang, de ha esetleg valaki tudja, akkor legyen szíves szóljon rá, mert miatta nem tudnak a pihenni a lakosok, a kisgyermekes szülők, munkába járók, iskolások.
Mindenkinek szíve joga a saját légkondiját akkor használni, amikor kedve tartja. Az illető ne pedig legyen szíves ne az ablakon kikiabálva szidni az anyját a szomszédjának, hanem menjen át, csengessen be és beszéljenek. Addig sem kelti fel a többi lakost.
Üdv.:
egy álmos nő