Oldal kiválasztása

Új bejegyzés

 
 
 
 
 
 
A bejegyzések tartalma nem feltétlenül a cserto18-20.hu oldal üzemeltetőinek véleményét tükrözi, látogatóink írásaiért semmiféle felelősséget nem vállalunk.
A bejegyzések moderálás nélkül jelennek meg, a trágár, személyeskedő, mások személyiségi jogát sérthető bejegyzések utólag törlésre kerülnek.
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
E-mail cím nem jelenik meg, nem tesszük közzé.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések - vélemények változatlanul hagyása melletti szerkesztésére, az egységes megjelenés érdekében.

6 entries.
Páris Attila Páris Attila : 2018. 03. 18:
"Tisztelt" Lakótársak!
Először is azzal szeretném kezdeni, hogy akinek nem inge kérem ne vegye magára.
Elképesztő állapotok uralkodnak a 8. emeleti szemétledobó helyiségben. Hiába a kiírás, hogy a helyiség nem lomtár, és hiába hívja fel a figyelmet kiírás, hogy itt nem tárolunk sem szemetet sem egyéb háztartási hulladékot, mégis valaki/valakik úgy gondolja/gondolják, hogy oda bármennyi és bármilyen szemetet letehetnek. Most már alig lehet hozzáférni a ledobóhoz is. Talán nem tudnak olvasni, ezt még talán meg is érteném...
Mégis, hogy lehet az, hogy valaki kiviszi a szemetét, de nem hajlandó bedobni a ledobóba, vagy ha nem fér bele, nem tudja levinni lifttel a földszinti szeméttárolóba. Törött régi műanyag játékokat a SÁRGA kukába kellene helyezni odalent vagy akár el lehet adományozni is. Papír, fém és egyéb hulladékgyűjtő is megtalálható odalent, ennek ellenére szétszórva tárolja ott. Kiürített lakásból bútoroknak és egyéb dolgoknak semmi keresnivalója ott. Vitesse el a szemetét, ahogy annak idején én is tettem, hogy másoknak az életterét ne csúfítsam vagy korlátozzam.
Sajnálom, hogy egyesek értelmi képességei nem érik el azt a szintet, hogy ne szemétben, bűzben és mocsokban kelljen éljünk. Vagy talán a saját lakásaik is így néznek ki? Így élnek otthon? Nem hiszem.
Belegondolt abba bárki, hogy ha ez elburjánzik bezárják az összes ledobót és többet nem lehet használni? Ha eddig valaki ennyire lusta volt utána majd bosszankodhat, mert hordhatja le a szemetét... Legvégső esetben pedig majd csak a pakolóban lévő kukába helyezheti el a szemetét.
Ezúttal kérném Kugyella Miklós ügyvezető urat is, hogy tájékozódjon a szeméttároló állapotáról és kérném, hogy tegyenek ellene valamit egészségünk és biztonságunk érdekében.
Javaslom, hogy ezentúl legyen mindig zárva az ajtó (önállóan is becsukódó ajtóval, pl. mint a liftajtók) és csak a szinten lakóknak legyen hozzáférése. Továbbá, ha nem megoldás, kamerázzák be a lift kijáratokat, a folyosó oldalról, mert az extra szemétszállítás díjából már nyugodtan fel lehetett volna lassan szerelni mindenhova egy 24 órás videófelvevő egységet, ami nem csak ezt a célt szolgálná, hanem az illetéktelen behatolók ellen is megoldást nyújthatna. Nem tartom fair dolognak, hogy az anyagi felelősséget nekünk normális lakóknak kell megfizetni.

Üdvözlettel,
Páris Attila
Szűcs Zsuzsanna Szűcs Zsuzsanna : 2017. 10. 07:
A 18. szám II emelet 47. számú lakásban lakom. A lépcsőház felőli ablak külső sarkában fészkel egy darázsfészek. Több flakkon darázsirtót fröcsköltem a lyukba, majd purhabbal szigeteltem, de sajnos újabb lyukakat rágtak a ki-beszálláshoz. Ezt több alkalommal ismételten meg sikertelenül.
Nem tudom mi a megoldás, csak azt, hogy "gyengítik " a falat belülről.
Köszönöm, ha segítenek.
Szücs Zsuzsanna
Lázár Júlia Lázár Júlia : 2017. 07. 13:
Nem tudom, milyen módon kezelik a ház oldalán látható plakáthelyet, ki dönt arról, mi jelenik meg rajta. Gyanítom, hogy valamilyen reklámcég. Mégis, mivel ez egy lakóépület, az enyém is, ezúton tiltakozom, hogy a házam, a házunk falán uszító, gyűlöletkeltő, antiszemita plakát viríthasson. Ez a magyar törvényekkel ellentétes, akkor is, ha kormányutasításra teszik ki. Kérem, távolítsák el, és a jövőben erre ne adjanak lehetőséget. Ez a mi felelősségünk. Köszönöm.
Rózsa Csilla Rózsa Csilla : 2017. 05. 18:
Bocsánat, előző levelemben elírtam a vállalkozó nevét. Helyesen Kovács Zoltánnak hívják az úrat.
Rózsa Csilla Rózsa Csilla : 2017. 05. 18:
Tisztelt Vezetőség!
A legutóbbi közgyűlésen azon kérésemnek adtam hangot, hogy a 20. sz. oldali bejárati résznél lévő lépcső csorbult fokai balesetveszélyesek, ezért javításuk szükséges lenne.
Akkor arról kaptam tájékoztatást, hogy nincs olyan kivitelező, aki megfelelő munka keretén belül elvállalná a felújítási munkát.
Ajánlok egy vállalkozót Önöknek, akinek a munkájával cégem elégedett. Kovács István 30/913 15 83
Remélem hamarosan a felújított lépcsőt tudjuk majd használni !
Üdvözlettel: Rózsa Csilla